Marholm

Hade tänkt göra klart deklaration 2012 idag men då jag har fömånen att välja aktivitet efter väder var valet enkelt idag. Inte trodde jag då vi var hemma vid julen och plockade undan skidorna att jag skulle skida igen den 27 mars! Härlig skare så det var  bara att glida på golfbanan ner till sjön vid Marholm.

Björkar

Kala björkar är vackra mot blå himmel, för någon dag sedan var det palmerna jag tyckte var vackra mot det blåa. Svårt att avgöra vad som är vackrast..

Björkar 2

Jag skidar

 I Eckerö, Kyrkoby är det lugnt och stilla den här årstiden. Idag var det nästan vindstilla när jag i ensam majestät gled fram över isen. Får man inte ro i själen av det här så är det konstigt :)

Böle

Tog en kort solpaus i Böle innan jag satte fart hemåt för att få upp pulsen lite.

Hus

Undrar varför ingen vill köpa de här två husen intill golfbanan, 200 m ner till sjön vid Marholm med båtplats…borde väl vara någon som gillar lugn och ro och dessutom är det ju nära till bageriet där man köpa goda bröd snart.

fika

 Efter lunchen ville vi gå ut och sätta oss i solhörnan med en kopp kaffe men det drog lite kallt så det fick bli fika i ”pensionärskuvösen” istället, säkert 30 grader varmt!

Har hunnit med att fixa lite i gästhemmet så vi kan ta emot gäster om någon skulle droppa in, skickat iväg lite offert-förfrågningar och satt på värmen i bageriet.  Planen är att kanske baka lite till helgen men det får vi väl se hur det går med det!

 I morgon är det lovat lika fin dag så det får nog bli en skidtur nu varje morgon så länge snön är kvar. Smälte på bra på eftermiddagen från en gassande sol. Blev en promenad till på isen på eftermiddagen så nu är jag härligt trött i kroppen :)

2 kommentarer

  1. Den andra Annette

    Underbara Åland, minns känslan när vi var där just vid denna årstid för några år sedan. Har vackra foton från surdegskursen – himlen lika blå då som nu.

    Skrivet den 29 mars, 2013 kl 09:20 | Permalink
  2. Bagar - Andersson

    Ja Annette, lika fint nu och det ser ut att bli det här vädret 10 dagar framåt så vi får njuta av det bästa vinterväder man kan tänka sig! Blir en sen vår i år minsann.

    Skrivet den 29 mars, 2013 kl 09:42 | Permalink

Skriv en kommentar

Din email delas aldrig. Obligatoriska fält är märkta *

*
*